24/12: Ο Ιησούς σε προσκαλεί κοντά Του για να σε σώσει!


Οποιοσδήποτε επικαλεστεί το όνομα του Κυρίου θα σωθεί (Ρωμαίους 10:13).

Ο Ιησούς Χριστός υπόσχετε να σώσει όλους όσους πιστεύουν σε Αυτόν και επικαλούνται το όνομά Του. Ο Θεός έκανε αυτό το βήμα τόσο εύκολο, και για σένα.

Κάνε ό,τι έκαναν και οι βοσκοί. Πίστεψε και προσκάλεσε τον Ιησού Χριστό στη ζωή σου. Πώς; Κάνοντας μια προσευχή. Για παράδειγμα, πες Του κάτι τέτοιο:
«Κύριε Ιησού πιστεύω ότι είσαι ο Σωτήρας μου. Σε παρακαλώ σώσε με από τις αμαρτίες μου (πες Του συγκεκριμένες αμαρτίες που έχεις κάνει) και έλα στη ζωή μου. Από σήμερα και στο εξής θέλω να ανήκω σε Σένα. Θέλω να Σε ακολουθώ και να κάνω αυτά που αρέσουν σε Σένα. Αμήν.»

Όποιος προσεύχεται στον Ιησού με ειλικρινή καρδιά και μετάνοια, σώζεται και μια μέρα θα βρεθεί στον Ουρανό, κοντά στον Θεό. Αυτή είναι η υπόσχεσή Του!

Θέλω να μάθω να λατρεύω τον Θεό!

Κάνε κλικ στο «PDF-Λήψη» και κατέβασε το PDF αρχείο με την χειροτεχνία. Εκτύπωσέ την και φτιάξε την!

Είναι μια αφίσα που θα σε βοηθήσει, να αρχίσεις να ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ τον Θεό!

PDF - Λήψη


Αν θέλεις να λατρεύεις τον Θεό, να Του λες (στην προσευχή σου) επαινετικά λόγια - δηλαδή πόσο καλός, μεγάλος, σοφός κτλ. είναι. 

Σήμερα πες Του: «Θεέ μου Σε δοξάζω επειδή με αγαπάς κι έστειλες τον Ιησού Χριστό ως Σωτήρα μου!»

Διάλεξε κάθε φορά μια άλλη ιδιότητα ή χαρακτηριστικό του Θεού και δόξασέ Τον γι' αυτό.

Π.χ. επειδή είναι άγιος, παντοδύναμοςΒασιλιάς των Βασιλιάδων, αγάπη, ελεήμων, δίκαιος, αξιόπιστος, παντοδύναμος, σοφός, σύμβουλος, σπλαχντικός πατέρας, ο σωστός δρόμος, το φως, η αλήθεια & η ζωή, κτλ.).

Όλες αυτές τις ιδιότητες του Θεού μπορείς να τις βρεις διαβάζοντας εδάφια από το βιβλίο «Ψαλμοί» (που είναι στο κέντρο της Βίβλου σου).

Όταν επαινείς τον Θεό (Χριστό) και θα Τον δοξάζεις γι' αυτό που είναι, Τον γνωρίζεις όλο και πιο πολύ - και τότε Τον εμπιστεύεσαι περισσότερο.

Μια τέτοια είδους προσευχή και προσήλωση στον θαυμαστό χαρακτήρα Του ονομάζεται «λατρεία»!

Δοκίμασε να λατρεύσεις τον Θεό κάθε μέρα με το πόστερ της χειροτεχνίας!


Πίσω