Γονείς

exerevnites.com - Χριστιανική, υπερδογματική ιστοσελίδα για παιδιά

Το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου είναι ειδικά προσαρμοσμένο στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα (5-12 ετών).

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε:

- Ιστορίες από τη Βίβλο: Εδώ, τα παιδιά δραστηριοποιούνται ως εξερευνητές ή ντετέκτιβ, λύνουν αινίγματα, ψάχνουν αποδείξεις και απαντούν σε κουίζ. Έτσι, μαθαίνουν τις πιο σημαντικές διδασκαλίες της Αγίας Γραφής.

- Συναρπαστικές αληθινές ιστορίες από όλο τον κόσμο, καθώς και καταπληκτικά πράγματα γύρω από τη φύση και το σύμπαν.

- Το παιχνίδι «Ο κήπος μου», όπου τα παιδιά δημιουργούν και καλλιεργούν έναν διαδικτυακό κήπο. Έχουν 7 λαχανόκηπους, όπου μπορούν να οργώσουν, να σκάψουν, να σπείρουν, να φυτέψουν και να συλλέξουν φρούτα και λαχανικά.

- Οδηγίες για χειροτεχνίες, πειράματα, συνταγές, παιχνίδια και πολλές άλλες ιδέες κατά της βαριεμάρας.

- Εποχιακό υλικό π.χ. για τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, τη Γιορτή της Μητέρας/Πατέρα ή τις καλοκαιρινές διακοπές.

Προσθέτουμε τακτικά νέο περιεχόμενο.

Ποιμαντική υποστήριξη από τους συμβούλους μας: Πολλά παιδιά αισθάνονται μοναξιά ή νιώθουν ότι δεν τα αγαπούν και δεν τα καταλαβαίνουν - άλλα έχουν φόβους ή ζουν σε δύσκολες συνθήκες. Στον ιστότοπό μας έχουμε ένα σύστημα αποστολής σύντομων μηνυμάτων, ειδικά γι’ αυτά τα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να μας γράφουν εθελοντικά και ανώνυμα. Οι σύμβουλοί μας απαντούν στο καθένα ξεχωριστά και προσωπικά. Τους συμπαραστέκονται, απαντούν στις ερωτήσεις τους και τα ενθαρρύνουν να διαχειριστούν τις δυσκολίες τους. Τους επισημαίνουν την βοήθεια και την παρηγοριά της Αγίας Γραφής και του Ιησού Χριστού και προσεύχονται γι' αυτά τα παιδιά.

Οι σύμβουλοί μας έχουν εκπαιδευτεί ειδικά γι’ αυτό το έργο.

Εάν είναι απαραίτητο και κατόπιν αιτήματος, παραπέμπουν όσους ζητούν συμβουλή σε ειδικούς, επαγγελματίες συμβούλους.

Εμείς οι exerevnites.com πιστεύουμε στη δύναμη του Λόγου του Θεού και προσκαλούμε τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς τους να περιηγηθούν και να απολαύσουν τον ιστότοπό μας.