Γονείς

exerevnites.com - Χριστιανική, υπερδογματική ιστοσελίδα για παιδιά

Το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου είναι ειδικά προσαρμοσμένο γι' αυτήν την ηλικιακή ομάδα.

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε:

1. Περιπέτειες από την Αγία Γραφή: Μέσα από τα παιχνίδια, τα παιδιά μαθαίνουν τις πιο σημαντικές ιστορίες και διδασκαλίες της Αγίας Γραφής. Δραστηριοποιούνται ως εξερευνητές, εφευρέτες και ταξιδιώτες, λύνουν αινίγματα και απαντούν σε κουίζ.

2. Εξερευνήσεις: Τα παιδιά μπορούν, κάθε μέρα, να διαβάσουν μια σύντομη σκέψη από την Αγία Γραφή. Επιπλέον, εδώ θα βρουν απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις τους, προγράμματα σχολείου ή χειροτεχνίες ή ζωγραφιές που μπορούν να κατεβάσουν.

3. Κέντρο Μηνυμάτων: Εδώ, τα παιδιά λαμβάνουν μηνύματα από την ομάδα των συμβούλων μας (δες παρακάτω). Έτσι, θα μαθαίνουν αν απάντησαν σωστά στις ερωτήσεις του κουίζ (π.χ. σχετικά με «Το ταξίδι στην Αφρική»). Εδώ, επίσης, μπορούν να μας γράφουν τις ερωτήσεις τους, τις οποίες απαντούν οι σύμβουλοί μας προσωπικά.

4. Το δωμάτιό μου: Εδώ, τα παιδιά μπορούν να διαμορφώσουν το δωμάτιό τους (με έπιπλα, φυτά, κατοικίδια), να επιλέξουν ρούχα για την φιγούρα τους και να ανακαλύψουν τις ειδικές λειτουργίες του γραφείου τους (π.χ. να ακούσουν μουσική).

5. Παιχνίδια: Υπάρχουν ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια: απλά, όμορφα, εύκολα ή δύσκολα, με ένταση και ενδιαφέρον.

Η ομάδα των συμβούλων μας δίνει σε αυτόν τον ιστοχώρο μια πολύ προσωπική πινελιά.

Ενθαρρύνει τα παιδιά, τα συνοδεύει στα προβλήματά τους και απαντά τις ερωτήσεις τους. Αυτή η ομάδα αποτελείται από ώριμους χριστιανούς διαφόρων εκκλησιών που είναι καταρτισμένοι παιδαγωγικά και θεολογικά. Ωστόσο, λόγω της ανωνυμίας, η ταυτότητα του κάθε παιδιού παραμένει άγνωστη, ακόμα και σ’ αυτήν την επικοινωνία.

Πρόσβαση των γονέων στους exerevnites.com

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους γονείς να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους θα έχουν μια ασφαλή και διασκεδαστική εμπειρία στο διαδίκτυο. Γι’ αυτό προσκαλούμε τους γονείς να περιηγηθούν εδώ, για να διαπιστώσουν και μόνοι τους ότι οι ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ είναι μια ιστοσελίδα όπου τα παιδιά μπορούν να μάθουν για τον Θεό και να διασκεδάσουν σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον.