16/9 : Κοινωνία με τον Θεό

Ο Θεός, που σας κάλεσε να ζείτε σε κοινωνία με τον Υιό του, τον Ιησού Χριστό τον Κύριό μας, κρατάει τις υποσχέσεις του. (Α’ Κορινθίους 1:9)

Ο Αδάμ και η Εύα ζούσαν και φρόντιζαν τον όμορφο κήπο που τους είχε δώσει ο Θεός. Αγαπούσαν ο ένας τον άλλον και δεν διαφωνούσαν ποτέ. Ο Θεός τους είχε εμφυσήσει τη ζωή Του - ως εκ τούτου, είχαν μια "σύνδεση" με τον Θεό. Αγαπούσαν τον Θεό και εκείνος τους αγαπούσε. Ο Θεός, ο Αδάμ και η Εύα περνούσαν χρόνο μαζί. Δυστυχώς, όμως, αυτή η σύνδεση δεν παρέμεινε. Η κοινωνία με τον Θεό χάλασε και τώρα ζούμε αποκομμένοι απ’ Αυτόν, την Πηγή της Ζωής ...

023. Ο Πέτρος κάνει μια νέα αρχή

Σήμερα υπάρχουν πολλά πράγματα που μας φοβίζουν και μας θλίβουν. Η αμαρτία αλλοιώνει την εικόνα του Θεού μέσα μας και μας χωρίζει από τον Θεό. Η στενή κοινωνία με τον Θεό καταστρέφεται. Η αμαρτία μας εμποδίζει να ανήκουμε στον Θεό. Με αυτήν έχουμε χάσει τόσα πολλά!  Αλλά, ευτυχώς, αυτό δεν είναι το τέλος. Μπορούμε να ξαναρχίσουμε από την αρχή με τον Θεό και να ζήσουμε σε στενή κοινωνία μαζί του! Άκουσε πώς το έκανε ο Πέτρος!


Πίσω