13/9: Σχεδιάστηκες με γούστο, στυλ και κομψότητα!

Δέστε τα άγρια κρίνα (λουλούδια) πώς μεγαλώνουν... σας βεβαιώνω πως ούτε ο Σολομών σ’ όλη του τη μεγαλοπρέπεια δεν ντυνόταν όπως ένα από αυτά. (Ματθαίος 6:27-28)

Ο Θεός έκανε όλα τα δημιουργήματά Του εξαιρετικά γουστόζικα και καλλίγραμμα. Μπορείς να το διαπιστώσεις αυτό στις ποικιλίες των χρωμάτων στα λουλούδια, στα έντομα και στα πουλιά. Πόσο υπέροχα μυρίζουν τα λουλούδια! Και, αμέτρητα διαφορετικά είναι τα σχήματα των νιφάδων χιονιού!
Το ίδιο κι εμείς! Διακοσμούμε όμορφα τα σπίτια μας και ντυνόμαστε με γούστο και στυλ. Ανάλογα με το ταλέντο μας, ζωγραφίζουμε και φτιάχνουμε έργα τέχνης, γράφουμε βιβλία, συνθέτουμε μουσικά κομμάτια και είμαστε δημιουργικοί.

Καλλιέργησε και φρόντισε τον κήπο σου!Επειδή σε κάποια πράγματα μοιάζεις με τον Θεό, μπορείς π.χ. να δημιουργήσεις έναν κήπο, να σπείρεις, να φυτέψεις και να θερίσεις. Μπορείς, επίσης, να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις με τη συγκομιδή σου. Μπορείς να φας λίγο από αυτή, να τη πουλήσεις, να τη χαρίσεις, να την αποθηκεύσεις, να αποκτήσεις νέους σπόρους από αυτήν, ...

Δραστηριότητα!

Στο παιχνίδι “Ο κήπος μου” υπάρχουν τρία νέα φυτά: Αρακάς, Καρπούζι και Σταφίδα (Κόκκινα μούρα). Καλλιέργησέ τα! Μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, έχεις ένα κουπόνι 20 πόντων. Αν τα καλλιεργήσεις, μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου, γράφοντοντας στην Αρχική Σελίδα (Εξαργύρωση Κουπονιού) τον κωδικό: neafyta


Πίσω