Πάμε για ψάρεμα στη λίμνη;

Ψάρεψε στο παιχνίδι «Ο κήπος μου»!

Πώς να ψαρέψεις:

Στο παιχνίδι «Ο κήπος μου» (θα το βρεις στην "Αρχική Σελίδα") υπάρχουν όχι μόνο 7 χωράφια (στα οποία μπορείς να φυτέψεις φυτά), αλλά και μια λίμνη. Μπορεί να ανακάλυψες, ήδη, τον βάτραχο ή το νερόφιδο που κολυμπούν εκεί(;). 

Τώρα, μπορείς και να ψαρεύεις στη λίμνη, με μια βάρκα... και σιγά-σιγά να ανακαλύψεις κι πολλά άλλα πράγματα!

1) Αγόρασε μια βάρκα από την ΑΓΟΡΑ και είσαι σχεδόν έτοιμος!

2) Κάνε κλικ στο εικονίδιο του ψαρέματος και αποφάσισε ποιο είδος ψαριού θέλεις να ψαρέψεις και ποιο δόλωμα θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Το δόλωμα το αγοράσεις μια μόνο φορά.

Στους επόμενους 4 γύρους του παιχνιδιού, δηλαδή όταν κάνεις κλικ στο «Go», δεν θα μεγαλώνουν μόνο τα φυτά σου, αλλά θα ψαρέυεις και ταυτόχρονα!

Το ψάρεμα θέλει, βέβαια, υπομονή. Δεν πιάνεις κάθε φορά κάτι. Αλλά αξίζει τον κόπο. Και σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις! Γιατί,… μπορεί να μην ψαρέψεις μόνο ψάρια!Μετά από 4 γύρους η βάρκα σου θα γυρνά πίσω στην καλύβα. Αλλά εσύ μπορείς να κάνεις ξανά κλικ στο εικονίδιο ψαρέματος, να επιλέξεις το είδος του ψαριού και το δόλωμα και να ξεκινήσεις τους νέους γύρους ψαρέματος!

Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "καλάμι ψαρέματος" μπορείς να δεις ποια ψάρια έπιασες και σε ποιον γύρο. Καλή διασκέδαση και καλές ψαριές! Κάνε κλικ εδώ για να ξεκινήσεις αμέσως το ψάρεμα!