Πάμε για ψάρεμα στη λίμνη;

Ψάρεψε στο παιχνίδι «Ο κήπος μου»!

Πώς να ψαρέψεις:

Στο παιχνίδι «Ο κήπος μου» (Αρχική Σελίδα) υπάρχουν όχι μόνο 7 χωράφια, στα οποία μπορείς να φυτέψεις φυτά, αλλά και μια λίμνη. Μπορεί να ανακάλυψες, ήδη, τον βάτραχο ή το νερόφιδο που κολυμπούν εκεί; Εκεί τώρα, μπορείς και να ψαρεύεις με μια βάρκα - και σιγά-σιγά να ανακαλύψεις κι πολλά άλλα πράγματα στη λίμνη!

Αγόρασε μια βάρκα από την Αγορά και είσαι σχεδόν έτοιμος! Στη συνέχεια, πρέπει να κάνεις κλικ στο εικονίδιο του ψαρέματος και να αποφασίσεις ποιο είδος ψαριού θέλεις να ψαρέψεις και ποιο δόλωμα θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Το δόλωμα το αγοράσεις μια μόνο φορά. Στους επόμενους 4 γύρους παιχνιδιού, δηλαδή όταν κάνεις κλικ στο «Go», δεν θα μεγαλώσουν μόνο τα φυτά σου, αλλά θα ψαρέψεις και ταυτόχρονα! Το ψάρεμα θέλει, βέβαια, υπομονή. Δεν πιάνεις κάθε φορά κάτι. Αλλά αξίζει τον κόπο. Και σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις! Γιατί,… μπορεί να μην ψαρέψεις μόνο ψάρια!Μετά από 4 γύρους η βάρκα σου θα γυρνά πίσω στην καλύβα. Αλλά εσύ μπορείς να κάνεις ξανά κλικ στο εικονίδιο ψαρέματος, να επιλέξεις το είδος του ψαριού και το δόλωμα και να ξεκινήσεις τους νέους γύρους ψαρέματος!

Στην επισκόπηση μπορείς να δεις τι ψάρια έπιασες και σε ποιον γύρο. Καλή διασκέδαση και καλές ψαριές! Κάνε κλικ εδώ για να ξεκινήσεις αμέσως το ψάρεμα!


Πίσω στην αρχή